Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling

Disse terapeutiske behandlinger kombinerer avancerede teknikker, ekspertrådgivning og Dermalogica-hudplejesystemet. Hver behandling er specialdesignet efter en detaljeret konsultation for at sikre maksimalt udbytte, optimal sund hud, komplet afslapning og tip til, hvordan du plejer din hud derhjemme.

Regelmæssig ansigtsbehandling og ansigtsmassage øger regenerering af celler og fremmer udviklingn af kollagen. Det er med til at forynge huden, og det øger hudens evne til at absorbere produkter effektivt. Ansigtshudens udseende forbedres med disse fordele, og giver den en sund, ungdommelig, strålende glød og en afbalanceret teint.

Hver Dermalogica ansigtsbehandling fokuserer på forskellige problemer, men hver ansigtsbehandling indeholder: dobbelt afrensning, eksfoliering, ekstraktion (efter behov), ultralyd, nakke-, skulder-, og ansigtsmassage, maske, serum, øjenpleje, cremepleje og solfaktor. Ekstrabehandlinger kan også tilkøbes for mere tilpasning og maksimale resultater.

Hvad er ekstraktioner?

Ekstraktionsteknik er den mest effektive måde at fjerne komedoner, som er hvide eller sorte hudorme, fra huden uden yderligere at påvirke hudens sundhed og uden at sprede acne eller udbrud, der forårsager bakterier. Brugen af skaleringsvæske og -opløsning efter ekstraktion vil yderligere hjælpe med at fjerne urenheder og give det ultimative udbytte efter ekstraktioner.

Dermalogica Ansigtsbehandlinger

Classic Ansigtsbehandling - 60 min

700, -

Denne er en individual skræddersyet 60 minutters behandling, som tilpasses efter dit ønske og hudens behov, giver optimal sund hud.

HydraLift Ansigtsbehandling - 65 min

1050, -

Skræddersyet til at forynge, fugte, afbalancere hudtonen. En beroligende ansigtsmassage kombineret med japanske lifting teknikker, der sigter mod slappet og aldrende hud, forbedrer blodcirkulationen for at give en sund glød. . I behandlingen anvendes avancerede hudplejeapparater bruges efter din huds behov. Denne ansigtsbehandling inkluderer LED-lysterapi, tilpasset maske, afslappende nakke- og skuldermassage.

Deluxe Ansigtsbehandling - 90 min

1200, -

Deluxe Ansigtsbehandling som passer til alle hudtyper og individuel skræddersyet efter din hudtypes behov, giver optimale resultater, for eksempel kan den løfte, tone, reparere og forynge huden.Ansigtsbehandlingen indeholder innovativ botanisk afgiftning, stimulerer sund celleomsætning og giver glattere, mere strålende hud. Denne afslapningsoplevelse inkluderer LED -lysterapi, eksklusiv tilpasset ansigtsmaske samt skulder, nakke, arm og håndmassage.

Teen Ansigtsbehandling - 60 min

550, -

Denne ansigtsbehandling er perfekt til drenge og piger. Vi indarbejder en dobbeltrensning med damp, eksfoliering, tone og fugtighed. Det hjælper med at rydde huden, udtrække komedoner, give en sund hudfarve og naturlig glød.
• Tilføj LED lysterapi behandling til 150kr (15 minutter)