Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Disse terapeutiske behandlinger kombinerer avancerede teknikker, ekspertrådgivning og Dermalogica-hudplejesystemet. Hver behandling er specialdesignet efter en detaljeret konsultation for at sikre maksimalt udbytte, optimal sund hud, komplet afslapning og tip til, hvordan du plejer din hud derhjemme.

Regelmæssig ansigtsbehandling og ansigtsmassage øger regenerering af celler og fremmer udviklingn af kollagen. Det er med til at forynge huden, og det øger hudens evne til at absorbere produkter effektivt. Ansigtshudens udseende forbedres med disse fordele, og giver den en sund, ungdommelig, strålende glød og en afbalanceret teint.

(Dobbelt Afrensning, Eksfoliering, Ekstraktion (after behov), Nakke og Skuldermassage, Maske, Serum, Øjencreme, Cremepleje & Solfaktorer inkluderet i en 60 minutters behandling)

Hvad er ekstraktioner?

Ekstraktionsteknik er den mest effektive måde at fjerne komedoner, som er hvide eller sorte hudorme, fra huden uden yderligere at påvirke hudens sundhed og uden at sprede acne eller udbrud, der forårsager bakterier. Brugen af skaleringsvæske og -opløsning efter ekstraktion vil yderligere hjælpe med at fjerne urenheder og give det ultimative udbytte efter ekstraktioner.

Dermalogica Ansigtsbehandlinger

Pick Me Up Ansigtsbehandling - 45 min

390, -

Et hudplejebehandlingsdesign til travle mennesker, som giver maksimale resultater på meget kort tid, og som er en perfekt introduktion til hudpleje.
• Dobbelt Afrensning / Face Mapping
• Eksfoliering
• Ansigtsmaske
• Øjencreme, Cremepleje & Solfaktor

Prescriptive Ansigtsbehandling - 75 min

580, -

Prescriptive Ansigtsbehandling som passer till alle hudtyper og individuel skræddersyet efter dit hudtyper behov, giver optimal sund hud. Behandlingen starter med en grundig konsultation med Dermalogica Face Mapping.

AGE-Smart Ansigtsbehandling - 75 min

630, -

Denne behandling er ideel til for tidlig aldring samt tør og solskadet hud. Hvert trin leverer potente, hudreparerende vitaminer, der hjælper med at reparere beskadiget hud, og lindrer samtidig symptomerne

Dermalogica Eksklusiv Ansigtsbehandling - 105 min

750, -

For at få dig til at slappe af i forbindelse med din behandling, starter vi med 15 minutters rygmassage efterfulgt af ansigtsbehandling som passer till alle hudtyper og individuel skræddersyet efter dit hudtyper behov.

Teen Ansigtsbehandling - 60 min

425, -

Denne ansigtsbehandling er perfekt til drenge og piger. Vi indarbejder en dobbeltrensning med damp, eksfoliering, tone og fugtighed. Det hjælper med at rydde huden, udtrække komedoner, give en sund hudfarve og naturlig glød.